Kategorijos / Gamintojai

Prenumeruoti

Galima atšaukti naujienas bet kuriuo metu.

Naujienos ir straipsniai

2013-01-24 Ką valgyti, kad nesentume?

           Moterys naudoja įvairius kremus, serumus, kaukes, tonikus, kad kuo ilgiau išsaugotų jaunystę ir grožį. Visa tai tikrai padeda atitolinti odos senėjimą, tačiau yra ir maisto produktų, kuriuos vartojant atrodysite ir jausitės jaunesni!
 

RIEŠUTAI

Jie yra gyvybiškai svarbių vitaminų ir mono-nesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis. Šios medžiagos yra gyvybiškai svarbios pažeistos odos atstatymui. Rinkitės įvairius riešutus: anakardžius, migdolus, graikinius ar lazdyno riešutus. Riešutus valgykite 3 kartus per savaitę po 50 gramų.

 
 

UOGOS IR VAISIAI

Juose yra daug vitaminų A, C ir E, kurie padeda išlaikyti odą jauną ir spindinčią. Valgykite mėlynes, braškes, juoduosius serbentus, avietes, vyšnias, raudonąsias vynuoges, obuolius, kriaušes,  apelsinus, citrinas, kivius, granatus.

 

ŽALIOS SPALVOS DARŽOVĖS

Tai puikus E ir B12 vitaminų šaltinis. Juose yra atsparumą didinančių junginių, dėl kurių iš organizmo pašalinami laisvieji radikalai. Reikėtų vartoti špinatus, brokolius, šparagus, agurkus, kopūstus, avokadus, porus.

 
 

RAUDONOS SPALVOS DARŽOVĖS

Šiuose produktuose gausu beta karotino, kuris regeneruoja odos ląsteles. Valgykite morkas, paprikas, pomidorus, raudonuosius svogūnus.

ŽUVIS

Žuvis gerina kraujotaką, dėl joje esančių vitaminų A, D ir omega-3. Patartina rinktis riebesnę žuvį: silkę, lašišą, tuną ar upėtakį.

 
 

KVIETINĖ DUONA

Tai ne tik puikus skaidulų šaltinis, bet taip pat joje gausu baltymų, mineralinių medžiagų ir vitaminų. Ši duona šalina iš organizmo toksinus, atjaunina odą.

ŽALIOJI ARBATA

Arbatoje esantys antioksidantai sumažina veido patinimą ir po akimis esančius maišelius.

 
 

SŪRIS

Šis produktas prisotintas vitamino E ir seleno, kuris aktyviai kovoja su senėjimu.
 

ŠOKOLADAS, ARBATA, KAVA

Tai stipriomis antioksidacinėmis savybėmis pasižymintys produktai. Šiame maiste yra daug polifenolių, kurie padeda „atsistatyti“ pažeistoms ląstelėms ir ilgina jų egzistavimą.